Falszerkezet:
A fal kétirányú, egymásra merőleges sűrűbordás vasbeton tartószerkezet. Az állandó vastagságú szerkezet függőleges és vízszintes irányban azonos keresztmetszetű bordákból áll. A vasalás különbözősége miatt a függőleges és vízszintes bordák eltérő merevségűek. A vasbeton falszerkezet vastagsága 10 cm, a bordák tengelytávolsága 20 cm, a bordák szélessége 5 cm. A fal megtámasztása jellemzően vonalmenti, alul fix, szabadon elforduló, födémsíkban szabadon elforduló vagy befogott (részben befogott).

Az iSB Építési Rendszer® segítségével létrehozott épületek szerkezeti stabilitását az építőelemekbe öntött beton által létrehozott vasbeton rácsos szövetháló szolgáltatja.

Födémszerkezet:
A födém tartószerkezete sűrűbordás vasbeton lemez, kétirányú egymásra merőleges bordázattal.
Az állandó vastagságú szerkezet mindkét irányban azonos keresztmetszetű, de a vasalás különbözősége miatt eltérő merevségű. A vasbeton szerkezet magassága 20-22 cm, a fejlemez 3-5 cm vastag, a bordák tengelytávolsága 20 cm, a bordák szélessége min. 4 cm. A födém megtámasztása jellemzően vonalmenti, fix, szabadon elforduló vagy befogott (részben befogott).